Esküvői, alkalmi testfestés, csillámtetoválás

A Távol-Keleten az esküvői testfestés ( leginkább henna) a "nagy nap" része, hazánkban és tőlünk nyugatra főleg a fehér színű testfestés és csillámfestés jellemző. A testfestés technikája határozza meg, hogy egy-egy minta csillogó, feltűnő vagy inkább szolid és éppen csak megcsillan a modellünk bőrén. 

A tartósság szabályozható, a sima testfestés csak az esküvő napjára marad fent a bőrön, míg a csillámfestést napokkal, vagy akár egy héttel nagy nap előtt is el tudjuk készíteni. Esküvői testfestést minden alkalommal megelőz egy próbafestés, ahol a menyasszonnyal egyeztetjük a részleteket és kiválasztjuk az ízléséhez, személyiségéhez, ruhájához leginkább passzoló mintát.

Egy esküvői csillámfestés készülhet szabad kézzel vagy sablonnal, helyettesíthet ékszert, meglévő (sötétebb) tetoválást teljes mértékben el tud fedni, kiemeli a ruhát, lehet  a "valami kék" a ruha alatt.

Alkalmi testfestés kérhető:

  • esküvőkre
  • bálokra
  • szalagavatóra
  • sportrendezvényekre ( a csillámtetoválás vízálló, jól bírja az izzadást is, táncosoknak szuper látványos, kérhető saját logós festés is)