GYIK

Gyakori kérdések

  • Lehet-e arcfestékben aludni? Nem! :) Ugyanúgy mint a sminket, az arcfestéket is le kell mosni lefekvés előtt. Valóban antiallergén, biztonságos, de kíméljük meg a gyerekek bőrét. ( Érdemes tisztítás után a gyerekek arckrémével / testápolójával bekenni)
  • Hogyan távolítsuk el az arcfestéket? Langyos, szappanos vízzel könnyedén eltávolítható. Baba törlőkendőt is használhatunk lemosás előtt, ezzel a nagy részét le tudjuk szedni a festéknek és így elkerülhető, hogy a szembe kerüljön. Talán még gyorsabb és hatékonyabb egy langyos vízzel benedvesített törölközővel letörölni ( a festék kimosható, de azért ne a legszebb darabot áldozzuk fel :) )
  • Milyen arcfestéket használok? Kizárólag professzionális , magasan pigmentált, antiallergén, biztonságos arcfestékekkel dolgozom. ( Diamond FX, Superstar, Mehron). Ugyanez igaz a csillámporokra is, kizárólag profi, kozmetikai csillámpor kerülhet a modell bőrére.
  • Mit kell tudni a csillámtetoválás ragasztóról? Bőrbarát, vizes bázisú, gyerekek bőrén is biztonságos. Arra szolgál, hogy a csillámot tartósan rögzítse a bőrön.
  • Mennyi ideig marad fent a csillámtetoválás? 1-2 hétig ( ritka esetben akár 3) , attól függően melyik testrészre került, milyen mechanikai hatások érik. Ékszerek, ruhák (melltartópánt), dörzsölés, forró víz rövidítik az élettartamát.
  • Hogyan távolítsuk el a csillámtetoválást? Gyógyszertári sebbenzinnel távolíthatjuk el a legkönnyebben és legkíméletesebben. Utána mossuk meg szappanos vízzel a bőrfelületet. Ennek hiányában fürdés közben érdemes dörzsöléssel, a meleg víz oldja, fellazítja a ragasztót, ilyenkor egyszerűbb dolgunk van.
  • Mikor foglaljunk esküvői csillámtetoválást / testfestést? Érdemes 2-3 hónappal az esküvő előtt, hogy egy próbafestéssel kipróbáljuk a modell bőrén a különböző mintákat, anyagokat, színeket...
  • A gyermekemnek érzékeny a szeme, ki lehet hagyni azt a részt a festésből? Természetesen igen, segítek olyan mintát választani, ami szemöldök körül, vagy fél arcon is jól mutat. A legkisebbeknek soha nem festek szemhéjon, vagy közvetlenül a szemhez közel. Jó alternatíva még a karra festés ilyenkor.
  • Abban az esetben, ha csak 6-7 gyerek lesz a szülinapi bulin is ki kell fizetni a szülinapi csomag árát? Nem, a szülinapi csomag ára max 10-15 gyermekre kalkulált, 1,5-2 órás időtartamra vonatkozik. Amennyiben sokkal kevesebben vannak az ár alacsonyabb, de minimum 7500 Ft.
Készítsd el weboldaladat ingyen!